top of page
PeterGeurts

Inschrijfformulier kampvuursessie

Met dit formulier schrijf je je in voor een kampvuursessie

Prijs: € 40,- exclusief BTW, inclusief koffie/thee en hapjes.

Persoonsgegevens

executive coach

In mijn trainingen op executive en leiderschapsniveau ervaar ik aan den lijve dat het eenzaam is aan de top. Het is op het executive level moeilijk en soms onmogelijk te sparren of persoonlijke dilemma's te delen, terwijl de behoefte groot is. In de loop der jaren heb ik een positie weten te verwerven als een onafhankelijke sparringpartner die confronteert als het nodig is en ondersteunt wanneer het moet. Ik gebruik vaker de term 'wingman' dan executive coach. Deze term roept een gevoel van een vangnet op en is het best te vertalen als degene waar je even uit je rol kunt stappen, die je begrijpt en ervoor je is als het nodig is; onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Gesprekken voer ik in een vertrouwde omgeving, in de buitenlucht of op mijn zeilboot (Dufour 24).

executive coach/wigman
train-de-trainer

Train de trainer/coach

Peter Geurts-17675.jpg

Regelmatig organiseer ik een masterclasses, kampvuursessies en af en toe een (maatwerk)training (meestal met mijn collega's van TalentNomads). Hierbij is het niet de bedoeling om de ander te overtuigen van mijn eigen gelijk. Jij kunt kiezen wat je wilt meenemen wat niet. Graag hoor ik dan ook jouw wijsheid. En zo vergroten we de wijsheid in de wereld. Het gevolg is dat ieder zijn 'eigen leiderschap' opbouwt.

 

We komen samen om verschillende thema's te verdiepen om jouw rol als begeleider te verdiepen. Dit kan voor trainers, coaches, leiders, gids, docenten, leraren en alle beroepen waarbij je mensen op een hoger niveau wilt tillen door talenten te ontwikkelen. Het overkoepelend thema is (persoonlijk) leiderschap en het begeleiden van ontwikkelingstrajecten daar naar toe: individueel of in een groep (van team tot organisatie). 

Hou de agenda in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de volgende bijeenkomst. 

achtergrond

Wie ik ben

Ik heb zelf een lange weg doorlopen om te komen waar ik ben. Ik ben van mening dat het werk dat ik doe niet mogelijk is door alleen een goed boek te lezen of een cursus te volgen. Eerst heb ik zelf door dalen en pieken ervaren voordat ik mezelf geschikt vond voor dit beroep. Weten wat vallen en opstaan is, weten dat ik zowel kon leren van succes als van fouten en dat ik meer talent had dan ik dacht. Ik hoefde het alleen te leren in te zetten door mijn eigen draken te overwinnen. En, hoe verder ik op mijn pad loop, hoe mooier het wordt.

 

Omdat het niet mogelijk voor mij om van te voren mijn werk te laten zien zoals een ambachtsman heb ik deze website gemaakt. Mijn werk is immers dienstverlening en de resultaten van mijn werk zijn zichtbaar in het gedrag van anderen. Leer mij vooraf kennen op de pagina 'wie ik ben'. Het geeft een indruk van mijn roots, wat mij heeft ontwikkeld, hoe ik zelf nog doorleer en wat ik verder doe.

IMG_2835.JPG
contact
bottom of page