top of page

WIJSHEID ONTWIKKELEN

Masterclass

Masterclass

Er komt een moment dat wijsheid in dit vak belangrijker is dan kennis. Je realiseert je dat het niet om het trucje of de techniek gaat. Het onderscheid maak je door dat ene extra, wat bijna niet te vatten is. Je kunt het niet precies benoemen. Je ziet het niet, maar voelt het wel

Train de trainer, coach de coach, leidt de leider, gids de gids; het impliceert een hiërarchie die er niet is (als je een betere term dan 'train de trainer', hoor ik het graag). Ik heb de wijsheid niet in pacht of denk het ook niet beter te weten, maar wil graag mijn eigen-wijsheid delen en daardoor die tw vergroten, zowel bij mij als bij anderen.

Tijdens een masterclass gaan we specifiek op een onderwerp in. Naast techniek of inhoudelijke kennis gaan we op zoek naar de dieperliggende achtergrond en essentie. De ene keer door mezelf, de ander keer door een gastspreker of een deelnemer. Het doel is verdieping van ons prachtige vak.

DaVinci.jpg
Kampvuursessie

Kampvuursessies

VuurPapua.png

Bij een kampvuursessie worden wijsheden uitgewisseld. Ik leid de sessie in met een thema van waaruit de uitwisseling kan beginnen maar ik vertel 'niet hoe het moet'. We wisselen uit, verdiepen en borduren voort naar een volgend level. Ik kan het thema toelichten of verdiepen, anderen kunnen het aanvullen, iets tegenoverstellen of naast zeggen. 

Elk kwartaal wordt een kampvuur sessie georganiseerd in Bergen NH. Bij een kampvuursessie zijn maximaal 8 aanmelders aanwezig, om de gesprekken prettig te laten verlopen. Als het weer het toelaat zitten we buiten, anders binnen. De kosten bedragen € 40 (excl. BTW) en zijn inclusief koffie, thee, frisdrank en water. Neem gerust wat te drinken mee waar je zelf zin in hebt (behalve alcohol). We zorgen voor een eenvoudig hapje en natuurlijk voor een kampvuur. 

Agenda

Agenda

In verband met de huidige maar TIJDELIJKE crisis zijn de bijkomsten tot nader order uitgesteld. 

estee-janssens-zni0zgb3bkQ-unsplash.jpg
bottom of page